Welkom bij Dutchess of Skincare. Ik ben Channah Brown-Hertog en ik heet je graag welkom in mijn salon.

Channah Brown-Hertog

Welkom bij Dutchess of Skincare, mijn naam is Channah Brown-Hertog, de trotse eigenaresse van Dutchess of Skincare. Mijn ware passie ligt bij het verbeteren van de huid.

Het is altijd mijn droom geweest om mijn eigen schoonheidssalon te starten. Daarom ben ik enkele jaren geleden begonnen aan mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door huidverzorging, vooral omdat ik zelf altijd extra aandacht aan mijn huid moest besteden vanwege eczeem en acne. Ik begrijp als geen ander hoe vervelend en belemmerend huidproblemen kunnen zijn en hoe ze je zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden.


Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste wil ik graag iets voor jou betekenen. Met mijn kennis en passie voor huidverzorging is mijn missie om jouw huid in optimale conditie te brengen. Samen zullen we werken aan een stralende huid!

Na een uitgebreide analyse en het bespreken van jouw wensen, stel ik een persoonlijk behandelplan voor je samen. Mijn behandelingen zullen direct resultaat bieden, maar de beste resultaten behaal je door regelmatig bij mij terug te komen!


In mijn salon bied ik verschillende huidverbeterende behandelingen aan en kun je bovendien terecht voor waxbehandelingen. Ik werk met het bekende doktersmerk Murad Skincare, dat garant staat voor kwaliteit en effectiviteit. Verlang jij ook naar een mooie, stralende huid? Maak dan snel een afspraak! Als je twijfelt welke behandeling het beste bij jou past, boek dan een kennismakingsbehandeling.


Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen bij Dutchess of Skincare en samen te werken aan jouw stralende huid!

HUIDVERBETERING      |      ONTSPANNING      |      GEPERSONALISEERD
HUIDVERBETERING

ONTSPANNING

GEPERSONALISEERD

Werkwijze

Een stralende huid, wie wil dit nu niet? Niet voor iedereen is dit van nature een gegeven cadeau, iedereen heeft wel eens periodes te maken met huidoneffenheden, denk hierbij aan onzuiverheden als acne, rosacea, hyperpigmentatie, rimpels & fijne lijntjes, dofheid, droogheid, gevoelige of juist een vettige huid. 

Wij bij Dutchess of Skincare willen jou hier graag bij helpen.

Iedere huid is anders en vraagt om een specifieke aanpak qua behandelingen, skincare producten voor thuisgebruik & de juiste supplementen. Laat je adviseren over de best passende behandelingen en producten, plan vandaag nog een intake. Samen aan de slag naar een gezonde, stralende huid! Maak een afspraak voor een Meet & Treat behandeling.

Een gezonde huid start volgens onze behandelmethode met 3 stappen:

Beauty & Skincare

In onze salon kun je terecht voor diverse huidverbeterende en beauty behandelingen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk hier onze behandelingen: